Sinds 4 september mochten wij een aantal gasten aan boord verwelkomen. Allereerst kwamen Ineke en Patrick, zij kwamen met de veerboot uit Corfou en hadden een auto gehuurd zodat ze naar Nidri konden rijden. We spraken met hen af op een plek die vlakbij onze ankerplaats was.

 

Hanjo haalde ze op met de dinghy en toen ze aan boord waren zijn we na de koffie weer anker op gegaan om te gaan varen. Patrick heeft ervaring met sturen omdat hij stuurman is geweest op de grote vaart.  Dus was hij vrijwel direct onze stuur en zijn ervaring was goed te merken. Hij liet een keurig recht kielzog achter op zee op weg naar Meganisi.

 

Daar is een mooie ankerbaai waar je lekker kunt zwemmen en dat deden we ook regelmatig, omdat het toch wel heel warm was die dag. ’s Avonds zijn we met de dinghy naar een taverna in een baai naast ons gevaren. Lekker gegeten en in het donker weer terug naar de boot. Gelukkig hadden we een zaklamp meegenomen zodat we de Passion weer prima in de baai terug konden vinden.

 

De volgende ochtend nog lekker gezwommen en daarna weer terug naar Nidri gevaren. Daar zijn Patrick en Ineke van boord gegaan om terug naar Corfou te reizen waar ze weer van de rest van hun vakantie gingen genieten.

Passion spreuk:

“Sta ’s morgens op met de gedachte om ’s avonds tevreden naar bed te gaan.”