Het einde van onze reis op de Middellandse Zee van 2019 is in zicht. De laatste weken hebben we nog een aantal vrienden aan boord gehad waarmee we hebben genoten van de mooie plekjes en baaien die we hebben bezocht. Steven is met ons mee gevaren naar onze eindbestemming Preveza. De Passion is daar twee dagen later aan de overkant de kant op gegaan.

In de kraan gevaren singels zijn aangebracht.

Op de kant in de kraan

Na het afspuiten komt de cradle kar om de boot naar de ligplaats voor de winter te brengen.

En dan staat de Passion eindelijk en goed ondersteund op de plek voor de winter.

We zijn nog twee dagen in Ionian Marina hoog en droog op een prima plek met uitzicht op de zee prachtig! Dichtbij de sanitaire voorzieningen met wasmachine dus helemaal top.

Volgend jaar gaan we weer nieuwe gebieden in Griekenland ontdekken. Het Griekse leven is ons goed bevallen en we kijken terug op een prachtige reis met heel veel verschillende plaatsen en dorpen. De Grieken zijn erg vriendelijk en spreken bijna allemaal Engels. Dat was een groot verschil met de afgelopen jaren in Spanje en Italië. Waarschijnlijk gaan we ons komende winter wat meer Griekse woorden en uitdrukkingen eigen maken. Bedankt voor het lezen van de blogs en leuk dat jullie ons op deze manier volgen tijdens onze reis. Stay tuned for 2020!

 

Passion spreuk:

“Soms maken de omwegen het een stuk aangenamer je uiteindelijke doel te bereiken.”