Afgelopen woensdag gingen we een dagje meezeilen met Hanjo en Marjon op de Passion. In de ochtend zijn we opgestapt in de haven van Palau. Het was nog erg rustig op het water. Voor ons beginnelingen een prima start. We hebben eerst een stuk op de motor gevaren langs de Maddalena eilanden. Prachtig blauw water en wijds uitzicht. Na de koffie met wat lekkers hebben onze kapitein Hanjo en matroos Marjon (een geroutineerd koppel) de zeilen gehesen.

 

We zijn naar een mooie baai gevaren en voor anker gegaan. Een heerlijke plons in het azuurblauwe water gaf ons verkoeling  Dit was echt genieten!! Daarna hebben we lekker geluncht en nog even gezwommen. In de middag trok de wind aan en hebben we ècht gezeild. Allemaal hebben we onder leiding van Hanjo een stuk mogen sturen. Petra was onze beste schipper 😳

Rond zeven uur voeren  we weer richting de haven. We hebben de dag gezamenlijk afgesloten met een heerlijk diner. Het was een onvergetelijke dag. We hebben ontzettend genoten. Superbedankt lieve mensen. We wensen jullie nog een heel fijne tijd. Geniet van al het moois en wellicht tot ziens in Hoofddorp.

Groetjes,

Marco Petra Harry en José xx

 

Passion spreuk: 

“Een wijze schipper heeft altijd goede wind.”