Het bleef maar waaien, de Meltemi hield ons dag en nacht bezig met windvlagen die opliepen naar een windkracht van 60 knopen. We lagen met meerdere landvasten met veren van metaal en rubbers om de wind stoten een beetje op te vangen. Het was op een nacht zo erg dat Hanjo uit zijn bed op de grond is gevallen. Hij heeft er veel last van gehad maar het gaat nu wel weer beter.

Overdag was het af en toe wat minder en wij hebben een auto gehuurd om de rest van het eiland Evia rondom Karystos te gaan bekijken. Wij hadden een kleine auto gehuurd en dat was op zich prima. Helaas kwamen wij op weggetjes die beter met een 4 wheeldrive bereden konden worden. Dat was af en toe aardig spannend en we kwamen op een punt terecht waar we verkeerd gereden hadden en de auto gedraaid moest worden.

Een spannend moment dat we ooit ook met Annelore en Aat hadden mee gemaakt. En nu dus met Irana en Marco.  Gelukkig is het weer allemaal opgelost en hebben we toch nog een bezoekje kunnen brengen aan een prachtige ijskoude waterval waar we ook nog een stuk door de rivier hebben gelopen.

We kwamen onderweg terecht bij een leuke kleine taverne aan een prachtig strandje en we hebben daar lekker de traditionele Griekse gerechtjes gegeten.

Daarna gingen we langs een klein kringel weggetje een stuk naar boven, maar dat bleek een zelfde situatie als we in de ochtend hadden meegemaakt te gaan worden, dus zijn we weer terug gegaan naar de echte weg beneden. Na nog wat boodschappen te hebben gekocht waren we weer op de boulevard waar onze boten lagen.

De Meltemi werd steeds minder en de volgende ochtend zijn we om 09:30 uur eindelijk vertrokken naar een andere bestemming in de mooie grote baai Panagia. Daar lig je goed beschut en konden we ook weer vanaf de boot zwemmen.